Don’t watch the clock. Do what it does. Keep going.


Bij The Healthy Club bieden we naast Personal Training, wat geschikt is voor alle leeftijden, speciale 65+ Small Group trainingen aan. 

De Commissie Beweegrichtlijnen heeft onderzoek naar de effecten van bewegen op chronische ziekten en lichamelijke beperkingen beoordeeld

Zij hebben geconcludeerd dat 150 minuten per week matig intensief bewegen het risico op fracturen bij ouderen vermindert en dat krachttraining de loopsnelheid en spierkracht verbetert. Daarbij lijkt voldoende beweging samen te hangen met een lager risico op lichamelijke beperkingen en cognitieve achteruitgang, dementie en Alzheimer. 

Alleen bewegen is niet voldoende, de spieren moeten ook getraind worden om ze sterk te houden. Daarom wordt in de beweegrichtlijnen ook aangeraden om minstens twee keer per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen. Dit zijn activiteiten als fitness(oefeningen). Bij de Small Group Training hebben we plaats voor 7 personen per training. We plaatsen we extra uren op het rooster als de huidige aangeboden trainingen vol raken. Klik hier voor ons rooster.

Personal Training wordt geheel afgestemd op de dagen en tijden waarop het uitkomt. Klik hier voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend intakegesprek.